Filet De Porc De Toamnă

Filet De Porc De Toamnă
Filetul de porc de toamnă necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 195 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, stafide, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Ardei Iute De Arțar De Toamnă, Carne De Porc De Toamnă, și Tocană De Porc De Toamnă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Septima Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Septima Malbec
Septima Malbec
Roșu violet intens intens. Elegant și complex, cu note deblackberry și gem de prune. Lemnul este foarte subtil și se îmbină perfect cu aroma fructată. Vinul este proaspăt datorită acidității sale naturale și este fructat cu taninuri dulci și rotunjite.Echilibrat și intens, cu un caracter varietal clar.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista