Filet de porc cu reducere de prune balsamice

Filet de porc cu reducere de prune balsamice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de porc cu reducerea prunelor balsamice. O porție conține 613 calorii, 94G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,75 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 85 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți oțet balsamic, miere, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 95%. Încercați Medalioane de filet de porc și reducere balsamică, Filet De Porc Cu Glazură Balsamică De Prune, și Mușchi de vită cu reducere de prune Port-plajă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Condimentează filetul de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie grea la foc mare până când uleiul strălucește; așezați ușor filetul în uleiul fierbinte. După aproximativ 1 minut, slăbiți ușor carnea de pe fundul tigaiei, dacă este necesar. Gatiti pana cand carnea de porc este tocata o culoare maro aurie, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați carnea de porc pe foaia de copt căptușită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Prăjiți filetul ars în cuptorul preîncălzit până când un termometru introdus în centrul cărnii de porc citește cel puțin 145 grade F (63 grade C), aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Scoateți carnea de porc din cuptor și lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de a tăia în medalioane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Gatiti prunele, otetul balsamic, zaharul brun, mierea si sucul de afine intr-o cratita mica la foc mediu-mic, amestecand des, pana cand prunele sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Litru De Suc De Ananas, Rece1 Litru De Suc De Ananas, Rece
UmărUmăr
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Transferați sosul într-un blender și amestecați până se omogenizează. Întoarceți sosul în cratiță și fierbeți până se reduce și se îngroașă până la consistența untului de mere, încă aproximativ 5 minute. Puneți sosul de prune peste carnea de porc feliată pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De MereUnt De Mere
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir, și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiulet de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este la Celian Elite Malbec. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
La Celia Elite Malbec
La Celia Elite Malbec
Arome complexe în care iese în evidență fructele roșii și suculente, cu contribuție florală elegantă și ierburi proaspete.Îmbătrânirea în stejar a obținut în acest vin o combinație rafinată care predomină fructul. În gură există o intrare austeră și o lungime Mare. În gură, taninurile sunt moi și matasoase. Ideal pentru a bea cu brânză de capră, conține vaccin prăjit, humita, legume prăjite, pere în reducerea Malbec. 
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista