Filet De Porc Cu Miere De Ghimbir La Grătar

Filetul de porc cu miere de ghimbir la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,15 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, suc de lămâie, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Filet De Porc Cu Ghimbir La Grătar, Filet De Porc La Grătar Cu Ghimbir, și Filet De Porc La Grătar Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ghimbirul, mierea, sucul și sosul de soia într-un castron, amestecând cu un tel până se omogenizează.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu-mare și acoperiți cu spray de gătit.
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat.
Adăugați carne de porc în tigaia la grătar; gătiți 15 minute sau până când un termometru înregistrează 145 sau până la gradul dorit de coacere, ungând frecvent cu sos.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.