Filet De Carne De Vită Cu Brânză Și Gratin De Nap Și Sos De Șalotă De Vin Roșu
File de carne de vită cu Chard & Nap Gratin & vin roșu șalotă sos este un fără gluten rețetă cu 3 porții. Pentru $ 4.01 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 50g de grăsime, și un total de 689 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați napi, unt, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Încercați Ziua filetului: file de carne de vită carbonizată cu sos de porumb Chile, Filet Mignon cu sos de vin roșu, și Filet Mignon cu sos de vin roșu pentru rețete similare.