Filet cu sos de ciuperci
Filet cu sos de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 98 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, friptură de vită, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de mușchi cu sos Marsala de ciuperci, Filet măcinat cu sos de cremă de ciuperci, și Filet de sus cu crustă de boabe de piper cu sos de cremă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450. Frecați friptura cu piper. Într-o tigaie grea rezistentă la cuptor, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Friptură maro pe ambele părți.
Transferați la cuptor; prăjiți 4 minute sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu-rar, un termometru ar trebui să citească 145 diametru; mediu, 160 diametru; bine făcut, 170 diametru).
Scoateți friptura din tigaie; cort cu folie.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Adăugați ciuperci în aceeași tigaie; gătiți și amestecați la foc mediu-mare până se rumenesc.
Adăugați bulion și vin, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite din tigaie. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand lichidul se reduce la jumatate. Felie subțire friptură; se serveste cu sos de ciuperci.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot]()
Goldschmidt Vineyard Alexander Valley Chelsea Merlot
Arome frumoase de zmeură roșie, cireșe negre și condimente. Plin și rotund cu arome de prune, coacăze roșii, mure și frunze de dafin. Taninurile moi conferă acestui vin o netezime catifelată, iar finisajul de ciocolată continuă și continuă.