File Mignon cu sos de cremă de slănină
Filet Mignon cu sos de smântână Bacon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 451 calorii, 24g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.71 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 101 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, șalotă, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 52%, acest fel de mâncare este solid. Încercați File Mignon Învelit În Slănină Cu Sos De Hrean, File mignon la gratar cu sos de crema Gorgonzola, și Bacon Înfășurat Filet Mignon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Periați fileurile cu ulei de măsline și gătiți pe grătarul preîncălzit până la coacerea dorită (aproximativ 4 minute pe parte pentru mediu rar). Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 130 grade F (54 grade C). Puneți fripturile deoparte pe un platou acoperit cu folie de aluminiu pentru a se odihni.
În timp ce fripturile se odihnesc, pregătiți sosul: gătiți și amestecați slănina tocată într-o cratiță mică la foc mediu până când bucățile de slănină sunt crocante, 3 până la 5 minute. Se amestecă untul și șalotele și se gătește și se amestecă până când șalotele sunt moi și translucide, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă jumătate și jumătate, se aduce amestecul la foc mic la foc mediu-mic și se gătește, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute. Condimentează după gust cu sare și piper și servește peste fripturi.