File de vită prăjit în tigaie cu sos de boabe de piper verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită prăjit cu sos de boabe de piper verde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 208 calorii, 26g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,85 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, șalotă, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați File de boabe de piper verde de vită cu sos de tigaie cu oțet de pere, Filet mignon cu coacăz roșu-sos de boabe de piper verde, și Fripturi prăjite și sos de boabe de piper verde cu cartofi prăjiți și fasole verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați fripturi cu piper negru și sare.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați fripturi; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Adăugați eșalotă în tigaie; saut 30 de secunde. Se amestecă vinul; gatiti 2 minute sau pana cand lichidul este aproape evaporat. Se amestecă bulionul și ardeiul verde; gatiti 2 minute.
Combinați amidonul de porumb și 1 linguriță de apă într-un castron mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana se ingroasa usor, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se adaugă unt, amestecând până se topește untul. Puneți sosul uniform peste fripturi.