File de somon cu crustă de hrean-cartofi

Fileurile de somon cu crustă de hrean-cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.95 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 2. Această rețetă de la finecooking.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de somon, ulei, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați File de somon cu crustă de cartofi, File De Somon La Grătar Cu Sos Cremos De Hrean, și File de somon la grătar cu sos cremos de hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.radeți cartoful folosind găurile mari ale unei răzătoare de cutie, dar nu aplicați prea multă presiunevrei așchii destul de subțiri. Se condimentează cu sare și piper și se aruncă cu uleiul sau untul topit.
Întindeți jumătate de hrean pe fiecare File și condimentați cu puțină sare și piper. Bateți ușor toppingul de cartofi pe suprafața fiecărui file, apăsând ușor, astfel încât să se lipească.
Coaceți conform instrucțiunilor din rețeta din stânga, dar rețineți temperatura mai scăzută din această rețetă. Gatiti pestele timp de 15 pana la 18 min. Dacă peștele este aproape gătit, dar toppingul de cartofi nu este crocant, comutați cuptorul la fiert în ultimele minute.
35, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
4, Grăsimi Polinesaturate
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinurile retrospective Chardonnay cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Vinuri Retrospective Chardonnay]()
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.