File de friptură de vită cu șalotă și sos de ciuperci

File de friptură de vită cu șalotă și sos de ciuperci
Fileul de friptură de vită cu șalotă și sos de ciuperci durează aproximativ 1 oră și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 261 calorii. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci buton, oțet de sherry, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de carne de vită cu sos de ciuperci-tarhon, Friptură de vită cu sos de ciuperci sălbatice și piure de cartofi caramelizat-șalotă, și Friptură de carne de vită cu umplutură de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați șalotele și ciupercile, apoi prăjiți aproximativ 10 minute până devin aurii și caramelizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Se toarnă oțetul, apoi se fierbe până aproape se evaporă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Adăugați vinul roșu, apoi fierbeți până aproape evaporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
5
Adăugați bulionul de vită, aduceți la fierbere, apoi reduceți cu două treimi. Treceți amestecul printr-o sită fină, apoi păstrați la cald până când este gata de servit. Poate fi făcută cu o zi înainte și reîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Condimentează carnea de vită generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Se adaugă carnea de vită, apoi se fierbe timp de 10 minute, întorcându-se, până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Se transferă la cuptor, apoi se prăjește aproximativ 20 de minute, întorcându-se după 10 minute. Acest lucru vă va oferi carne de vită medie rară; pentru mediu, prăjiți încă 5 minute. Lăsați carnea de vită să se odihnească pe un raft, acoperit lejer în folie, timp de 10 minute, apoi feliați în 6 felii groase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Adăugați toate sucurile din carnea de vită în sos, apoi încălziți ușor sosul și amestecați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista