File De Cod La Cuptor
Fileurile de cod coapte sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 53 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți conserve de roșii, file de cod, lapte patru brânză și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Fileuri De Pește Coapte, File De Păstrăv La Cuptor, și Fileuri De Somn Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 218°.
Se toarnă pansamentul în vasul de copt pătrat de 8 sau 9 inci.
Puneți peștele peste pansament; se acoperă cu roșii și brânză.
Coaceți 10 min. sau până când peștele fulgi ușor cu furculita.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.