Fierbinte Umplute Ardei Iute
Fierbinte umplute Chiles este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 10 porții cu 99 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, ardei iute jalape, piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ardei iute poblano umpluți în orez alb (arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Ardei iute umpluți cu carne tocată: Otros Chiles en Frio, și Ardei Iute Umpluți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați ardeii iute pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele și membranele, lăsând tulpinile intacte. Grătar la foc mare (450 până la 60
timp de 5 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Se răcește ușor.
Combinați crema de brânză, măslinele și piperul negru; Se amestecă bine. Se amestecă uniform amestecul de brânză în ardei iute.
Grill chiles, tăiate-părți în sus, 4 până la 5 minute sau până când brânza este fierbinte și Bulbuc.
Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Clos Amador Cava Tendre ros circulatorcu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Culoare roz intens și profund, cu un aspect strălucitor. Formarea constantă a rozariilor de bule fine. Arome curate și intense de fructe roșii, tipice soiului, cu o notă ușoară de floare de trandafir. Proaspăt și elegant, cu note marcate de fructe sălbatice, zmeură și cireșe care încadrează un postgust ferm și larg.Savurat mai ales ca aperitiv, Clos Amador Rose se potrivește perfect cu mousse-ul de ciocolată neagră și este divin cu fructe roșii proaspete și prăjituri precum charlotte de căpșuni.