Fierbinte cruce chifle este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Această masă de dimineață are 149 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați coacăze, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Fierbinte Cruce Chifle, Fierbinte cruce chifle, și Fierbinte Cruce Chifle pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați laptele, zahărul, untul, sarea, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, oul, gălbenușul de ou și 2 căni de făină. Bateți până se omogenizează. Se amestecă coacăzele, coaja confiată și suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Coacăze
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
350 Până La 400 Ml Dulceață De Afine De Bună Calitate
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Dulceață De Afine De Bună Calitate
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Căpșuni Proaspete Feliate Suplimentare
3
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până la neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Așezați într-un vas uns, rotind o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Puneți aluatul în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 18 bucăți. Formați fiecare într-o rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată De Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Punch
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
6
Loc 2 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
7
Se coace la 400 la 12-15 minute sau până se rumenesc. Între timp, pentru glazură, combinați zahărul și apa într-o cratiță mică. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Salată De Rucola, Pentru Servire
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
8
Așezați rafturi de sârmă peste hârtie cerată; așezați chifle pe rafturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
9
Periați cu glazură caldă; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
10
Pentru glazură, combinați zahărul și apa cofetarilor într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
11
Transferați într-o pungă mică de plastic resigilabilă; tăiați o gaură mică într-un colț al pungii. Pipă o cruce deasupra fiecărui coc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat, Rece și Tăiat Cubulețe, Plus 1 Lingură Pentru Tigaie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2