Fierbinte cârnați și fasole Dip
Cârnați fierbinte și fasole Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 271 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de cârnați picante în vrac, fasole, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Sos Fierbinte De Fudge, și Supă caldă și acră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie la foc mediu. Rupeți cârnații în bucăți mici și adăugați în tigaie; gătiți și amestecați până se rumenesc complet, 5 până la 7 minute.
Scurgeți excesul de grăsime din tigaie.
Amestecați fasolea cu supa de slănină și smântâna împreună într-un bol; se toarnă peste cârnați rumeniți și se amestecă.
Transferați amestecul într-un vas de copt; top cu brânză Cheddar.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este Bulbuc și scufundarea este fierbinte pe tot parcursul, aproximativ 10 minute.