Ficat tocat evreiesc maghiar al lui Val
Rețeta Val's Hungarian Jewish Chopped Liver este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o opțiune uimitoare fără gluten pentru iubitorii de mâncare est-europeană. O porție conține 258 de calorii, 25 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 1 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ouă fierte tari, pătrunjel, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ficat tocat, Ficat tocat și Ficat tocat.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-înalt.
Se caleste ceapa taiata cubulete pana se inmoaie destul de mult.
Se adaugă ficatul de pui și se călește la foc mare, amestecând des. Când ficații sunt gătiți (nu mai sunt roz înăuntru și sucurile curg limpede), scoateți ficații și ceapa de pe foc și puneți-le într-un castron mare.
Piureți ficații cu un piure de cartofi. Va trebui să vă folosiți degetele, îndepărtând membranele pe măsură ce mergeți (ficații vor fi destul de suculenți; asigurați-vă că lăsați sucul înăuntru). Într-un castron separat, zdrobiți ouăle și adăugați-le în ficat.
Adaugam ceapa cruda rasa sau tocata marunt si ceapa verde tocata si amestecam totul. Amestecul de ficat ar trebui să fie încă cald și va fierbe ușor ceapa. Asezonați amestecul cu sare și piper după gust și adăugați cel puțin 1 lingură boia de ardei (mai mult dacă doriți, sau dacă sunteți ungur!).
Se adauga 1 lingura patrunjel tocat.
Se amestecă bine cu o lingură mare și se dă la frigider pentru 1 până la 2 ore.
Pe farfurii se aseaza frunze de salata verde, se pun pe deasupra ficat tocat si se presara generos cu boia si 1 lingura patrunjel proaspat tocat.
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel proaspăt. Bucurați-vă!