Ficat tocat evreiesc maghiar al lui Val

Ficat tocat evreiesc maghiar al lui Val
Rețeta Val's Hungarian Jewish Chopped Liver este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță o opțiune uimitoare fără gluten pentru iubitorii de mâncare est-europeană. O porție conține 258 de calorii, 25 g de proteine și 15 g de grăsimi. Pentru 1 USD per porție, obțineți un fel principal care servește 8. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ouă fierte tari, pătrunjel, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 96%, acest fel de mâncare este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ficat tocat, Ficat tocat și Ficat tocat.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul și untul la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată CubulețePâine Ușoară De Secară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)1/2 Cană Ceapă Tăiată Mărunt (aproximativ 1/2 Ceapă Mică)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)Ceapa Taiata Marunt (aproximativ 1/2 Ceapa Mica)
2
Se caleste ceapa taiata cubulete pana se inmoaie destul de mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
3
Se adaugă ficatul de pui și se călește la foc mare, amestecând des. Când ficații sunt gătiți (nu mai sunt roz înăuntru și sucurile curg limpede), scoateți ficații și ceapa de pe foc și puneți-le într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
4
Piureți ficații cu un piure de cartofi. Va trebui să vă folosiți degetele, îndepărtând membranele pe măsură ce mergeți (ficații vor fi destul de suculenți; asigurați-vă că lăsați sucul înăuntru). Într-un castron separat, zdrobiți ouăle și adăugați-le în ficat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
FicatFicat
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
5
Adaugam ceapa cruda rasa sau tocata marunt si ceapa verde tocata si amestecam totul. Amestecul de ficat ar trebui să fie încă cald și va fierbe ușor ceapa. Asezonați amestecul cu sare și piper după gust și adăugați cel puțin 1 lingură boia de ardei (mai mult dacă doriți, sau dacă sunteți ungur!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Frigarui16 Frigarui
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
16 Frigarui16 Frigarui
Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)Sare Zdrobită (aproximativ 16 Biscuiți)
FicatFicat
6
Se adauga 1 lingura patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
7
Se amestecă bine cu o lingură mare și se dă la frigider pentru 1 până la 2 ore.
1
Pe farfurii se aseaza frunze de salata verde, se pun pe deasupra ficat tocat si se presara generos cu boia si 1 lingura patrunjel proaspat tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De SalatăFrunze De Salată
16 Frigarui16 Frigarui
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
FicatFicat
2
Se ornează cu crenguțe de pătrunjel proaspăt. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel ProaspătPătrunjel Proaspăt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Revista