Ficat De Vită La Grătar
Ficatul de vită la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 248 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 57 cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Ficat De Vită La Grătar, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Ficatul și ceapa Dee ' s Beef.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, amestecați făina, sarea și piperul.
Așezați feliile de ficat în pungă pe rând, sigilați și aruncați pentru a acoperi.
Într-un castron, amestecați apa, ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire și pudra de usturoi.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Rumeniti feliile de ficat pe ambele parti.
Se toarnă amestecul de sos peste ficat. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, până când ficatul este fraged.