Ficatul de vită la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 248 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă 57 cenți pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, ketchup și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare includ Ficat De Vită La Grătar, Ficat de vită cu smochin, slănină și compot de ceapă caramelizată [sau ficatul de vită suprem ], și Ficatul și ceapa Dee ' s Beef.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă de plastic resigilabilă, amestecați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Așezați feliile de ficat în pungă pe rând, sigilați și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
3
Într-un castron, amestecați apa, ketchup-ul, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire și pudra de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu. Rumeniti feliile de ficat pe ambele parti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă amestecul de sos peste ficat. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți 20 de minute, până când ficatul este fraged.