Fettuccine cu sparanghel și ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 7 și costă 1,92 USD pe porție. O porție conține 230 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți fettuccine, sare, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Fettuccine cu ciuperci și alune, Fettuccine Cu Fasole & Broccoli & Ciuperci, și Fettuccine cu ciuperci Shiitake și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă suficientă apă clocotită peste roșiile uscate pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare
Apă
2
Lăsați să stea 10 minute; scurgere. Tăiați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
3
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
4
În timp ce fettuccine gătește, încălziți uleiul în tigaie de 12 inci la foc mediu. Gatiti sparanghelul, ciupercile, usturoiul, patrunjelul si busuiocul in ulei 5 minute, amestecand ocazional. Se amestecă roșiile. Fierbeți 2 până la 3 minute sau până când roșiile sunt încălzite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fettuccină
Sparanghel
Ciuperci
Tomate
Pătrunjel
Usturoi
Busuioc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Bateți amidonul de porumb, sarea și piperul în vin și bulionul într-un castron mic cu biciul de sârmă; se amestecă în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Amidon De Porumb
Legume
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Se încălzește la fierbere la foc mediu, amestecând continuu, până când amestecul este neted și Bulbuc; se fierbe și se amestecă 1 minut.