Fettuccine Cu Ciuperci Cremoase

Fettuccine Cu Ciuperci Cremoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fettuccine cu ciuperci cremoase. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 383 calorii, 15g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Un amestec de vin, parmezan, fettuccine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Fettuccine Cu Ciuperci Cremoase, Fettuccine cu sos cremos de ciuperci, și Fettuccine trufată cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Scurgere.
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
5
Adăugați ceapa, ciupercile, usturoiul, 1/4 linguriță de sare și piper; sotati 10 minute sau până când ciupercile se rumenesc și își eliberează lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Adăugați vin și cimbru; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați pastele fierte fierbinți, restul de 1/2 linguriță de sare, jumătate și jumătate și parmezan la tigaie, aruncând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Paste FiertePaste Fierte
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se presara cu patrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista