Feta și arpagic pui sparanghel puf Tarte

Feta și arpagic pui sparanghel puf Tarte
O porție conține 259 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 868 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sfaturi de sparanghel, pui la rotisor, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Chiftele de pui-feta Make-Ahead cu iaurt de arpagic și morcovi, Puf De Cartofi De Arpagic Havarti, și Fistic Și Brânză De Capră De Arpagic Pe Napolitane De Foietaj.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. și pulverizați ușor o foaie mare de copt cu spray de gătit.Desfaceți aluatul de foietaj și așezați deasupra hârtiei pergament pe un blat. Folosind orice formator de tăietor de prăjituri pe care doriți (aproximativ 3 inci) tăiați 12-16 bucăți. În loturi, așezați bucăți de aluat tăiate pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Patiserie Cu PufAluat De Patiserie Cu Puf
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Coaceți timp de 15-18 minute sau până se umflă și se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se lasă să se răcească la temperatura camerei
4
Într-un castron mediu, amestecați împreună crema de brânză, feta, arpagicul, sarea și piperul până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Întindeți o lingură de amestec de brânză peste bucăți de foietaj și acoperiți cu bucăți de pui și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în JumătateBrânză Muenster, Tăiată în Jumătate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
6
Se servește la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista