Fenicul-Hash De Cartofi
Fenicul-cartofi Hash este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 150 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de fenicul, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Fenicul Prăjit + Hash De Cartofi, Supă de păstârnac de conopidă de cartofi cu hash de cartofi Pancetta, și Hash de șuncă și cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa de fenicul feliat, cartofii maro hash și ceapa în tigaie; gătiți 12 minute sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; amestecați frunzele de fenicul tocat, sarea și piperul negru.