Felii De Phyllo Cu Nuci De Miere

Felii De Phyllo Cu Nuci De Miere
Miere-nuci felii Phyllo necesită în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 94 calorii. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați produse de patiserie comerciale, margarină, nuci măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Plăcintă cu dovleac cu miere-phyllo, Unt de arahide și miere iaurt Dip cu felii de mere, și Phyllo cuibărește cu căpșuni și miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 1/2 linguri de miere, margarină, ienibahar și cuișoare într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic pana se topeste margarina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3
Tăiați fiecare foaie phyllo în jumătate transversal.
4
Așezați 1 jumătate de foaie de filo pe hârtie de ceară (păstrând restul de filo acoperit). Înveliți ușor phyllo cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
5
Puneți o altă jumătate de foaie de filo peste prima foaie; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
6
Periați aproximativ 2 lingurițe de amestec de miere peste phyllo. Repetați straturile de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
7
Presărați stratul superior cu nuci, lăsând o margine de 1 inch pe laturile lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8
Rulați phyllo, moda jellyroll, începând cu partea lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Așezați, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Periați amestecul de miere rămas peste phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
11
Tăiați în diagonală în 4 felii.
12
Coaceți la 300 timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Stropiți 1/2 lingură de miere rămasă uniform peste felii calde de phyllo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
14
Lasă să se răcească.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista