Fasolea coaptă a lui Maureen
Dacă vrei să adaugi mai multe rețete fără gluten și fără lactate în cutia ta de rețete, rețeta de fasole la cuptor de la Maureen ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. Această rețetă are 20 de porții, cu 227 de calorii , 8 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă de la Allrecipes necesită ceapă, fasole cerată, sos de roșii și fasole batată. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Cu un scor de 47% , acest fel de mâncare este solid. Încearcă Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans și The Best Baked Beans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 150 de grade Celsius (300 de grade Fahrenheit).
Într-o tavă mică sau o oală olandeză, amestecați fasolea verde, fasolea wax, fasolea bătută, fasolea roșie și fasolea coaptă.
Amestecați muștarul uscat, zahărul brun, pudra de chili, sosul Worcestershire, sosul de roșii și supa de roșii.
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Rumeniți cârnații de porc, sfărâmați-i și scurgeți excesul de grăsime din tigaie.
Căliți ceapa și usturoiul împreună cu carnea de porc până se înmoaie, aproximativ 5 minute. Încorporați amestecul de carne de porc în amestecul de fasole.
Coaceți, acoperit, timp de 3 până la 5 ore în cuptorul preîncălzit, îndepărtând capacul în ultimele 45 de minute.