Fasole verde sotă

Fasole verde sotă
Rețeta de fasole verde sotă se poate face în aproximativ 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, lacto ovo vegetariană și primară are 74 de calorii, 1 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. Pentru 33 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 4. Îți este adusă de Taste of Home. 58 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de unt, busuioc, fasole verde tăiată și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor nu este atât de super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Fasole verde sotă, fasole verde sotă și fasole verde sotă.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, căliți fasolea în unt timp de 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa și condimentele. Reduce caldura; gătiți și amestecați timp de 5 minute sau până când se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista