Fasole verde prăjită cu ceapă eșalotă și alune este un fără gluten, primar și întreg 30 farfurie. Această rețetă servește 6. O porție conține 130 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde prăjită cu usturoi și ceapă eșalotă Cu Alune, Fasole verde cu șobolani, alune și tarhon, și Fasole verde cu ceapă eșalotă prăjită Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Aruncați fasolea verde într-un vas mare de copt cu uleiul și șalotele și condimentați cu sare și piper. Se prăjește până se gătește și se rumenesc, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Fasole Verde
Ceapă Eșalotă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Combinați alunele, coaja și pătrunjelul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alune
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Transferați fasolea verde într-un platou și presărați cu amestecul de alune.