Fasole verde murată cu ghimbir și Chile

Fasole verde murată cu ghimbir și Chile
Fasolea verde murată cu ghimbir și Chile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 308 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole Verde Murată, Fasole verde murată, și Fasole Verde Murată.

Instrucțiuni

1
Adunați echipamentele de conservare și încălziți apa într-o conservă conform instrucțiunilor sunset.com/canningsteps
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Încălziți oțetul, 3 1/2 căni de apă, sarea și zahărul împreună într-o oală medie până la fierbere. Puneți o felie de ghimbir, cățel de usturoi și chile în fiecare dintre cele 6 borcane de conserve de mărimea unei halbe. Împachetați borcane cu fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve BorcanConserve Borcan
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se toarnă lichid fierbinte peste fasole, lăsând un 1/2-in. headspace în partea de sus. Puneți capacele deasupra și înșurubați inelele ferm-dar nu forțați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
4
Procesați borcane 10 minute. Verificați dacă borcanele sunt sigilate (vezi sunset.com/canningsteps) și depozitați într-un loc răcoros și întunecat până la 2 ani sau răciți orice care nu s-a sigilat; se vor păstra până la 1 lună.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista