Fasolea verde Gingered este o fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 110 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: jumătăți de pecan, unt, fasole și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Fasole Verde Gingered, Fasole Verde Gingered, și Fasole Verde Gingered pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mediu-mare. Se amestecă cubul de bouillon până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon Cube
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați fasole verde și gătiți 4 până la 6 minute sau până când sunt crocante; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
3
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Ghimbir
Ceapă
5
Adăugați fasole, sare și piper; saut 1 minut sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Fasole
Sare
6
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cuburi de bouillon Knorr.