Fasole Verde Fantezie
Fasolea verde fantezie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 126 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 90 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Dacă aveți la îndemână slănină, miere, pene de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Rețete similare sunt Fasole Verde Fantezie, Fasole Verde Fantezie, și Salată Verde Fantezie.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sosul teriyaki, mierea și untul.
Umpleți un castron cu apă rece și cuburi de gheață.
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și adăugați sucul de lămâie. Aruncați fasolea și gătiți timp de 4 până la 5 minute, sau până când fasolea este verde aprins.
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și apoi scufundați-le în apa cu gheață.
Se scurge din nou și se lasă deoparte.
Într-o tigaie, gătiți slănina până când este foarte crocantă, se sfărâmă și se lasă deoparte.
Călește ardeiul gras și ceapa în grăsimea de slănină fierbinte timp de 2 minute.
Adăugați fasolea, caju și slănina în tigaie.
Adăugați sosul de miere teriyaki și aruncați ușor.