Fasole verde cu usturoi cu Manchego
Usturoi fasole verde cu Manchego este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 99 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de vin, brânză manchego, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Usturoi verde și fasole de ceară, Usturoi Fasole Verde, și Usturoi Fasole Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă ulei de măsline într-o tigaie de 12 inci sau wok de 14 inci la foc mediu-mare.
Adăugați fasole verde și amestecați des până când este fraged-crocant și ușor rumenit, 10 până la 12 minute.
Adăugați usturoiul și amestecați doar până când este parfumat, 1 minut.
Adăugați vin, suc de lămâie și sare și piper după gust; se amestecă până fierbe lichidul, 1 minut.
Se toarnă într-un vas de servit și se presară cu brânză Manchego.