Fasole Verde Cu Ulei De Măsline Portocaliu

Fasolea verde cu ulei de măsline portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 67 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Este adus la tine de Toțiretete. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Ulei de măsline pui fiert și ridichi cu Pesto de citrice, Fasole Verde De Măsline-Migdale, și Fileuri de Cod cu salsa de măsline verde portocaliu și crăpat.
Instrucțiuni
Așezați fasolea verde într-un coș cu aburi peste 1 inch de apă clocotită și acoperiți. Gatiti pana cand fasolea este frageda, dar inca ferma, 2 pana la 4 minute.
Scurgeți și păstrați cald.
Între timp, amestecați împreună uleiul de măsline și 1 lingură de fâșii de coajă de portocală într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Gatiti si amestecati pana cand uleiul de masline a fost infuzat cu aroma de coaja de portocala, aproximativ 2 minute. Aruncați fâșiile de coajă.
Aruncați fasolea verde scursă cu ulei de măsline aromat și sare kosher la foc mediu până când fasolea este fierbinte și acoperită cu ulei.
Așezați pe un vas de servire și presărați cu restul de 1 linguriță de coajă de portocală rasă pentru a garnisi.