Fasole verde cu roșii prăjite și chimen
Fasolea verde cu roșii prăjite și chimen ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 71 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 66 calorii. Dacă aveți cimbru, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu roșii de struguri prăjiți, Fasole verde prăjită și roșii acoperite cu Feta, și Usturoi prăjit parmezan fasole verde cu roșii.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Așezați ceapa și usturoiul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit.
Așezați jumătățile de roșii, tăiate în sus, peste ceapă.
Combinați cimbru, chimen, sare, piper negru și piper roșu; se presară peste roșii. Înveliți ușor legumele cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când ceapa se rumeneste și roșiile sunt fragede. Mișto.
Puneți amestecul într-un robot de bucătărie; pulsează de 6 ori sau până când amestecul este ușor gros. Se amestecă oțetul.
Gatiti fasolea in apa clocotita intr-o cratita medie timp de 7 minute sau doar pana se inmoaie.
Scurgere. Reveniți la tigaie și aruncați cu ulei de măsline.
Adăugați amestecul de roșii și gătiți timp de 2 minute sau până când se încălzește bine.