Fasole verde cu porumb prăjit și ceapă verde
Fasolea verde cu porumb prăjit și ceapă verde ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 256 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare de mare, porumb pe știulete și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole verde și ceapă roșie prăjită, Fasole verde prăjită cu ceapă și nuci, și Fasole verde proaspătă și ceapă prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un vas de sos mediu, aduceți apă și 1 linguriță de sare la fiert.
Adăugați fasole verde și blanch timp de 3 minute.
Scoateți din apă și puneți-o într-o baie de apă cu gheață.
Grătar de căldură sau arzătoare cu gaz.
Așezați porumbul curățat pe știulete pe grătar sau arzător. Întoarceți porumbul și rumeniți ușor până la capăt.
Lăsați să se răcească și feliați sâmburii de pe știulete.
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați ulei, după 45 de secunde adăugați ceapa și sotati timp de 4 până la 5 minute, adăugați fasole verde, porumb și usturoi.
Se sotează 4 minute, se dezgheață cu vin, se condimentează cu sare și piper și unt.
Garnisiți cu roșii Rome și parmezan.