Fasolea verde cu ciuperci Shiitake ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 238 calorii, 11g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, ciuperci shiitake, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu ciuperci Shiitake, Fasole verde prăjită cu ciuperci Shiitake și usturoi, și Se amestecă: Fasole verde și ciuperci Shiitake.
Instrucțiuni
1
Topiți 3 linguri de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se adauga ciupercile shiitake si saut-ul pana se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
3
Transferați ciupercile într-un castron mediu. Topiți restul de 3 linguri de unt în aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
4
Se adaugă șalotă și usturoi și saut până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Usturoi
5
Adăugați fasole verde și aruncați pentru a acoperi cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Unt
6
Se toarnă bulion peste amestecul de fasole verde. Acoperiți și fierbeți până când lichidul se evaporă și fasolea verde este crocantă, aproximativ 10 minute. Se amestecă ciupercile shiitake. Condimentează după gust cu sare și piper.