Fasole Verde Balsamică

Fasole Verde Balsamică
Fasolea verde balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 252 calorii, 4G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 74 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, slănină, oțet balsamic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 31%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Fasole Verde Balsamică, Fasole Verde Glazurată Balsamic, și Fasole Verde Balsamică De Alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti fasolea in apa clocotita cu sare pentru a acoperi 3 pana la 4 minute sau pana cand este crocanta; scurgere. Plonjați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2
Tăiați șalotele transversal în felii subțiri; separați în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
3
Se toarnă ulei la adâncimea de 1 inch într-o cratiță grea; se încălzește la foc mediu-mare până la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Prăjiți șalotele, în loturi, 1 până la 2 minute sau până când sunt crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
5
Scoateți din tigaie folosind o lingură cu fante; scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Gatiti otetul si zaharul intr-o tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand des, 5 pana la 6 minute sau pana se reduc la 3 linguri. Se amestecă untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Adăugați fasole, și saut 5 minute sau până când se încălzește bine; se condimentează cu sare și piper după gust. Aranjați pe un platou de servire. Se acoperă cu șalotă, migdale și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista