Fasole verde și slănină

Fasole verde și slănină
Fasolea verde și slănina ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 213 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, suc de lămâie, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Fasole verde cu slănină, Fasole verde cu slănină, și Fasole Verde Cu Slănină.

Instrucțiuni

1
Aruncați fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită și gătiți până la culoarea verde strălucitor și crocant-fraged, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scurgeți fasolea și șocați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Scurgeți din nou fasolea și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
4
Gatiti slanina intr-o tigaie mare, grea, pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Scoateți slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge. Scoateți excesul de grăsime de slănină, lăsând 2 linguri în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Se adaugă ceapa în tigaie și se sotează până se moale și foarte fragedă, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se presară fulgii de usturoi și ardei roșu și se sotează până se parfumează, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
8
Adăugați fasolea verde rezervată și nucile pecan și gătiți până se încălzește, încă 5 până la 6 minute. Întoarceți slănina în tigaie, turnați sucul de lămâie și aruncați. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Fotografie de David Malosh
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista