Fasole verde în stil rustic cu cartofi roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde în stil rustic cu cartofi roșii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 8 și costă 99 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 12g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 257 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, cozi de curcan, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fasole verde în stil rustic, Fasole verde din țara sudică și cartofi noi, și Fasole verde în stil sudic cu cartofi noi.
Instrucțiuni
Așezați cozile de curcan și ceapa într-un cuptor olandez de 4 litri și umpleți pe jumătate plin cu apă. Se condimentează cu sare, piper și praf de usturoi. Se aduce la fierbere, apoi se acoperă și se fierbe la foc mic până când carnea cade de pe oase, aproximativ 2 ore.
Îndepărtați oasele și pielea; întoarceți carnea în oală. Aruncați oasele și pielea.
Adăugați fasolea verde la cuptorul olandez și fierbeți timp de 20 de minute, apoi adăugați cartofii. Fierbeți încă 10 până la 15 minute sau până când pot fi ușor străpunse cu o furculiță.