Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă fasolea refried neprăjită. O porție conține 231 de calorii , 11 g de proteine și 4 g de grăsimi . Această rețetă are 5 porții și costă 53 de cenți per porție. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. Mergi la magazin și cumpără toppinguri, fasole pinto, sare și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 0% , ceea ce este foarte rău (dar totuși remediabil). Rețete similare includ fasole refried Crockpot , fasole refried de casă și fasole refried cu chorizo .
Instrucțiuni
1
Puneți fasolea într-o oală de supă sau într-o oală olandeză; adăugați apă cât să acopere fasolea cu 5 cm. Aduceți la fierbere; fierbeți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tostada, Opțional
Toppinguri, Opționale
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Toppinguri, Opționale
2
Luați de pe foc; acoperiți și lăsați să stea timp de 1 oră.
3
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
4
Puneți fasolea înapoi în oala olandeză; adăugați cei 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Adăugați pudra de chili, usturoiul, 1-3/4 lingurițe de chimen, piperul, 3/4 lingurițe de sare și fulgii de piper. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 2-3 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Toppinguri, Opționale
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
6
Scurgeți fasolea, păstrând 3/4 de cană de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Puneți amestecul de fasole într-un bol; pasați-l grosier. Încorporați treptat lichidul de gătit pus deoparte, amestecând până când amestecul atinge consistența dorită. Încorporați restul de chimen și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Serviți pe scoici de tostada cu toppinguri la alegere, dacă doriți.