Fasole Prăjită
Fasolea prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 12. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole pinto, căței de usturoi, brânză Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Fasole cu aragaz lent pentru congelator aka fasole prăjită fără reîncărcare, Fasole Prăjită, și Fasole Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sortează și spală fasolea; se pune într-o oală sub presiune.
Adăugați 10 căni de apă. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 7 minute). Gatiti 3 minute.
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Scurgeți fasolea, aruncând lichidul.
Întoarceți fasolea în oala sub presiune.
Adăugați 10 căni de apă, carne de porc sărată și usturoi. Închideți bine capacul; aduceți la presiune ridicată la foc mare (aproximativ 7 minute). Reglați căldura la mediu sau la nivel pentru a menține presiunea ridicată; gatiti 1 ora.
Se ia de pe foc; puneți oala sub presiune sub apă curentă rece.
Aruncați carnea de porc sărată. Răciți fasolea la temperatura camerei.
Scurgeți fasolea, rezervând 1 cană de lichid de gătit.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați fasolea, lichidul de gătit rezervat și sarea. Mash amestecul de fasole cu un masher de cartofi la consistența dorită. Gatiti 5 minute sau pana se incalzeste bine.
Notă: pentru a pregăti într-o tigaie: sortați și spălați fasolea și puneți-o într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra boabelor; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Adăugați fasole, 10 căni de apă, carne de porc sărată și usturoi în tigaie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 45 de minute sau până când fasolea este fragedă. Continuați cu aruncarea porcului de sare și completați rețeta conform instrucțiunilor.