Fasole Perfect Coapte

Fasole Perfect Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea perfect coaptă. Această rețetă servește 18. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 298 calorii, 11g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, ardeiul gras, sosul de grătar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pește perfect copt în Papillote, Cartofi prăjiți perfect crocanți de rozmarin, și Cartofi prăjiți și cartofi prăjiți {perfect condimentați} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijlocie și preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Prăjiți slănina tocată obișnuită într-o tigaie mare și adâncă până când slănina s-a gătit parțial și a eliberat aproximativ 1/4 cană de picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa, ardeii și jalapenos și sotati pana cand se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați fasolea, sosul de grătar, zahărul brun, oțetul, ketchupul, muștarul și chipotles și aduceți la foc mic. (Dacă tigaia nu este suficient de mare, adăugați fasolea și încălziți la foc mic și apoi transferați într-un castron mare și amestecați ingredientele rămase).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Turnați fasolea aromată într-o tigaie de aluminiu. Se acoperă cu feliile de slănină nefierte (puteți înjumătăți feliile dacă doriți). Apoi coaceți până când fasolea este bulbucată și sosul este consistența siropului de clătite, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MasăSirop De Masă
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Lăsați să stea să se îngroașe ușor și serviți.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista