Fasole neagră fumurie cu miel la grătar

Fasole neagră fumurie cu miel la grătar
Fasolea neagră fumurie cu miel la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,98 USD pe porție. O porție conține 764 calorii, 53G de proteine, și 46G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de chimen măcinat, vin, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin rosu sec ai putea urma acest curs principal cu Pinot Noir Brownies ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Pâine prăjită cu Avocado cu fasole neagră fumurie, spanac și ouă, Quinoa cubaneză prăjită cu fasole neagră și Tempeh fumuriu, și Chili de curcan afumat cu ardei Chipotle și fasole neagră și albă.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea pentru resturi, apoi clătește. Aduceți fasolea și 1 litru de apă la fierbere la foc mare într - o tigaie de 5 până la 6 litri. Acoperiți, fierbeți timp de 2 minute și îndepărtați-l de pe foc. Fasolele sunt gata de gătit după înmuiere timp de 2 ore, dar sunt mai digerabile după 4 ore. Pentru utilizare, scurgeți și clătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Într - o tigaie de 4 până la 5 litri la foc mare, aduceți la fiert 2 căni de apă, 1 cană de ceapă tocată, coriandru, chili, usturoi, 1/2 linguriță de chimen și oregano. Reduceți căldura și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute. Rotiți într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
În tigaie combinați amestecul de ceapă, bulionul și fasolea înmuiată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Între timp, într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, amestecați frecvent slănina și 1 1/2 căni de ceapă până când ceapa este aurie adâncă, aproximativ 20 de minute. Se amestecă vinul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Pe un raft într - o tigaie de broiler de 12 pe 15 inci, prăjiți roșiile la 2 inci de la căldură, întorcându-se până se înnegresc peste tot, aproximativ 15 minute. Tăiați gros; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Adăugați amestecul de slănină, roșiile, maghiranul tocat și oțetul în fasole. Se fierbe, neacoperit, amestecând des, până când fasolea este fragedă să muște și se evaporă suficient lichid pentru a face o tocană groasă, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8
În timp ce fasolea se fierbe, presărați mielul peste tot cu sare, piper și chimen rămas. Se fierbe 2 inci sub căldură, întorcându-se o dată, până când se face după bunul plac, aproximativ 8 minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Se amestecă amestecul de fasole în 4 boluri largi de supă. Topiți fiecare cu o cotletă de miel și garnisiți cu crengute de maghiran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Salote Mari8 Salote Mari
MaghiranMaghiran
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista