Fasole neagră și cârnați

Fasole neagră și cârnați
Fasole neagră și cârnați durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 387 calorii, 15g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,0 USD pe porție. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de oregano, fasole neagră, roșii conservate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fasole neagră Creolă și cârnați, Orez Roșu Cu Fasole Neagră Și Cârnați, și Fasole neagră Cajun cu cârnați și porumb.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie, încălziți uleiul. Gatiti ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile, fasolea și condimentele. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați cârnați și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista