Fasole Lima În Stil Casnic

Fasole Lima În Stil Casnic
Nevoie de un garnitură fără gluten? Fasolea Lima în stil casnic ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 241 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Dacă aveți fasole lima pentru bebeluși, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Fasole Lima în stil grecesc, Fasole Lima în stil grecesc, și Fasole Lima În Stil Grecesc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti slănina și ceapa într-un cuptor olandez mare la foc mediu 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați zahăr brun și gătiți, amestecând ocazional, 1 până la 2 minute sau până când zahărul este dizolvat. Se amestecă fasolea lima și untul până se topește untul și fasolea este bine acoperită. Se amestecă 12 căni de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
Dovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau DovleceiDovlecei Tăiați Cubulețe, Dovlecei Galbeni De Vară și/sau Dovlecei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; reduceți căldura la scăzut și fierbeți, amestecând ocazional, 2 ore sau până când fasolea este foarte fragedă și lichidul este îngroșat și chiar sub vârful fasolei. Se amestecă sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista