Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten și fără lactate la colecția dvs., Fasolea la cuptor ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 43 de cenți pe porție , primești o garnitură care servește 12. O porție conține 161 de calorii , 5 g de proteine și 5 g de grăsimi . Vă este adus de Foodnetwork. Un amestec de bacon, zahăr brun, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 97 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 41% . Încercați Smokin' Willy Barbecue Baked Beans , Smoky Baked Beans și The Best Baked Beans pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Mai Multe Sos Iute
2
Într-un cuptor olandez, gătiți baconul la foc mediu până când se rumenește și devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verdeață Rezistentă, Cum Ar Fi Smog Elvețian, Guză, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpinile Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Până La 2 Lingurițe De Sare
3
Adăugați ceapa și un strop de sare și piper. Se lasa la fiert cateva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ciupiți Piper Măcinat
4
Într-un castron mare, amestecați fasolea pinto, zahărul brun și roșiile tăiate cubulețe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată și Bomboane De Ciocolată în Formă De Inimă
Fasole Pinto
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită, Opțional
5
Adăugați în cuptorul olandez și lăsați să se gătească.