Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea coaptă. Această rețetă face 6 porții cu 347 calorii, 14g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannelloni, ceapă, muștar și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cele mai bune fasole BBQ coapte și 5 fasole mai coapte pentru a iubi, Fasole Mai Bine Coapte, și Fasole la cuptor cu șuncă.
Instrucțiuni
1
Înmuiați fasolea peste noapte în multă apă rece pentru a le înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2
Scurgeți apa când sunteți gata să vă pregătiți boabele coapte și clătiți sub apă rece pentru a îndepărta orice nisip sau pietriș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole La Cuptor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Într-o oală mare cu multă apă, fierbeți fasolea cu o notă de sare până când încep să se despartă. Îndepărtați blatul în mod regulat și adăugați apă dacă nivelul scade sub fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgeți și rezervați lichidul.
5
Lăsați fasolea să se răcească timp de 1 oră înainte de manipulare. Preîncălziți cuptorul la 225 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Adăugați fasolea înapoi în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
7
Adăugați ceapa feliată, melasa, muștarul, zahărul brun, sosul de roșii și lichidul de gătit rămas în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Umăr
4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
8
Adăugați mai multă apă pentru a acoperi fasolea dacă nu există suficient lichid de gătit. Condimentează ușor cu sare și piper și adaugă frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoi
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
9
Pentru a face fasole mai tradițională, adăugați o bucată de flanc de porc sărat sau felii de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fasole La Cuptor
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
10
Coaceți fasolea, acoperită, timp de 12 ore peste noapte. Verificați dimineața pentru a vedea dacă trebuie să adăugați o notă de lichid. Dacă nu, fasolea este gata de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
11
Serviți în castron cu pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat