Fasole Fava Cu Paste

Fasole Fava Cu Paste
Fasole Fava Herbed cu paste ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 343 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați paste cu papion, sare kosher, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Salată de orez brun cu porumb, fasole Fava și mazăre, Paste De Urzică Cu Fasole Fava, și Paste cu mazăre și fasole Fava pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați fasolea fava și gătiți 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
3
Scoateți cu o lingură pliată și transferați în apa cu gheață; lăsați să se răcească aproximativ 5 minute (păstrați vasul cu apă clocotită).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Scurgeți fasolea, apoi îndepărtați pielea (ar trebui să alunece imediat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
5
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți pe măsură ce eticheta direcționează. Rezervați aproximativ 1 1/2 căni de apă de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Încălziți uleiul de măsline, usturoiul, crenguțele de mentă, crenguțele de pătrunjel și toate, cu excepția a 2 linguri de scallions, într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana cand scallions sunt moi, 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați favele și 1 cană de apă de gătit rezervată. Aduceți la foc mic și gătiți până când favele sunt fragede și lichidul este ușor redus, 8 până la 10 minute; aruncați usturoiul și crengutele de plante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Adăugați pastele în tigaie și gătiți, aruncând până absoarbe o parte din sos, aproximativ 3 minute. Se amestecă untul, menta tocată și pătrunjelul, scallions rezervate și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați mai multă apă de gătit pentru a slăbi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Serviți cald sau la temperatura camerei.
11
Sfat: dacă nu găsiți fasole fava proaspătă, folosiți cele congelate decojite și jupuite și blanch conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole FavaFasole Fava
12
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista