Fasole Dilly Picantă
Fasolea Dilly picantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 5 și costă $1.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare de murat, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Dilly Picantă Foarte Delicioasă, Fasole Dilly, și Fasole Dilly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți o baie de apă clocotită și 5 borcane obișnuite de halbă.
Puneți capacele într-o cratiță mică la foc foarte mic pentru a fierbe în timp ce pregătiți murăturile.
Spălați și tăiați fasolea astfel încât să se potrivească în borcan. Dacă aveți fasole deosebit de lungă, tăiați-le în jumătate.
Combinați oțetul, apa și sarea într-o cratiță medie și dați la fiert. În timp ce lichidul de decapare se încălzește, împachetați fasolea în borcane, lăsând 1/2 inch pentru spațiu. La fiecare borcan, adăugați 1 cățel de usturoi, 1 linguriță semințe de mărar și 1 linguriță fulgi de chili roșii.
Turnați încet saramura fierbinte peste fasole, lăsând 1/2 inch pentru spațiul capului. După ce toate borcanele sunt pline, folosiți un bețișor de lemn pentru a scoate bulele de aer din borcane. Verificați din nou spațiul pentru cap și adăugați mai multă saramură, dacă este necesar.
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Lăsați murăturile să stea cel puțin o săptămână înainte de a mânca.