Fasole de șarpe cu clopoței cu tapenadă de măsline
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Fasolea cu șarpe cu clopoței cu tapenadă de măsline ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 165 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 37 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, rozmarin, șalotă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tapenade ușor de măsline negru (cu o versiune de măsline verde prea!), Tapenadă De Măsline, și Tapenadă De Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 litri de apă și 2 lingurițe de sare la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați fasole; gatiti 25 de minute sau pana cand fasolea este frageda.
Puneți măslinele și ingredientele rămase într-un robot de bucătărie; adăugați 1/2 linguriță de sare rămasă. Procesați până se toacă fin, răzuind părțile laterale ale bolului ocazional.
Combinați fasolea și amestecul de măsline într-un castron mare; aruncați bine.