Fasole Coapte De Modă Veche

Fasole Coapte De Modă Veche
Fasole coapte de modă veche este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 283 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o farfurie. Dacă aveți la îndemână slănină crocantă, zahăr brun, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Fasole Coapte De Modă Veche, Fasole De Modă Veche, și Fasole Coapte De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Aduceți 10 căni de apă și fasole marină la fiert într-o oală mare; gătiți la fierbere timp de 2 minute. Amestecați slănina, ceapa, zahărul brun, melasa și sarea în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Fasole MarinăFasole Marină
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Turnați cu grijă amestecul într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Gatiti la inaltime, amestecand ocazional, timp de 4 ore.
4
Se amestecă 3 căni de apă în amestec. Continuați să gătiți până când fasolea este fragedă, aproximativ 2 ore 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista