Fasole coaptă cu arțar și ghimbir

Fasole coaptă cu arțar și ghimbir
Fasolea la cuptor cu arțar și ghimbir este o garnitură fără gluten și fără lactate . O porție conține 304 calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 10 persoane. Pentru 1,03 dolari per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână melasă, sirop de arțar adevărat, fasole verde Great Northern și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Această rețetă de la Allrecipes are 14 fani. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 19 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 57% , ceea ce este solid. Baconul cu arțar și ghimbir , Prăjitura cu piersici inversată cu sos de cremă de arțar infuzat cu ghimbir șiHalibut glazurat cu sos de ghimbir și piersici cu sos de ghimbir sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea uscată într-o oală mare cu apă peste noapte, apoi scurgeți-o. Umpleți oala cu apă și aduceți la fierbere. Fierbeți la foc mic până când fasolea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
În timp ce fasolea se fierbe, amestecați siropul de arțar, melasa, zahărul brun, ghimbirul, pudra de muștar, sarea, piperul și apa. Dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Varză Creață Feliată MăruntVarză Creață Feliată Mărunt
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
3
Puneți felii de ceapă pe fundul unui slow cooker de 3 litri sau mai mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Puneți cubulețe de carne de porc sărată peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Scurgeți fasolea și transferați-o în slow cooker.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Turnați amestecul de sirop de arțar peste fasole. Dacă nu este suficient lichid pentru a acoperi fasolea, adăugați puțină apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
7
Acoperiți și gătiți la setarea Low timp de 10 până la 12 ore sau la High timp de 5 până la 6 ore. Dacă gătiți fasolea la High, veți dori să verificați ocazional dacă are nevoie de puțin mai multă apă. Dacă fasolea este prea suculentă pentru gustul dvs., lăsați capacul deschis în ultimele 30 de minute pentru a aburi o parte din lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
DificultateExpert
Gata În19 hrs
Porții10
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista