Fasole Albă Oreganata

Fasole Albă Oreganata
Nevoie de o fel principal fără gluten și vegan? Fasole albă Oreganata ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 263 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 38 de minute. Mergeți la magazin și ridicați fasole nordică uimitoare, ulei de măsline, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată Farro cu calmar, fasole albă și fasole verde, Chili de pui alb Chipotle cu porumb și fasole albă {fără Gluten}, și Scoici Oreganata.

Instrucțiuni

1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
3
Combinați fasolea, 6 căni de apă și următoarele 4 ingrediente în cuptorul olandez. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 70 până la 80 de minute sau până când fasolea este fragedă. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă spanacul, oregano, pătrunjelul, 1 1/2 lingurițe de sare și piper; gatiti 2 minute sau pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
PătrunjelPătrunjel
SpanacSpanac
PiperPiper
FasoleFasole
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul; saut 1 minut sau până se rumenesc ușor. Se amestecă roșii și 1/2 linguriță sare; saut 2 minute sau până când se încălzește bine. Amestecați ușor amestecul de roșii în amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
TomateTomate
SareSare
6
Oală oreganata în boluri; stropiți porții uniform cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista