Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent

Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent
Fasolea albă de roșii și ierburi gătite lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 287 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de slănină, apă, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Fasole albă de roșii și ierburi gătite lent, Orez cu plante de roșii cu fasole albă și spanac, și Friptură gătită lent cu sos cremos de plante.

Instrucțiuni

1
Înmuiați fasolea peste noapte (8 până la 12 ore) în apă pentru a acoperi cu 2 inci sau înmuiați rapid (Vezi nota bucătarilor, mai jos), apoi scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1
Aduceți fasolea, apa (6 căni), morcovul, ceapa și crenguțele de ierburi la foc mic într-o oală grea de 4 litri, apoi fierbeți, parțial acoperită, până când fasolea este al dente, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați sare kosher, apoi continuați să fierbeți până când fasolea este fragedă, încă 45 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu, amestecând ocazional, până când este crocantă, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ulei și ceapă și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
3
Adăugați usturoiul, sarea kosher și 1/4 linguriță de piper și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Adăugați roșii, roșii pur și cimbru și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1
Aruncați crenguțele de morcovi și ierburi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scurgeți fasolea într-o sită așezată peste un castron, rezervând lichid de gătit și readuceți fasolea în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați sos de roșii și 1 1/2 căni de lichid de gătit fasole și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1
* Pentru a înmuia rapid fasolea, acoperiți cu apă cu 2 inci într-o cratiță grea de 3 litri și aduceți la fierbere, apoi fierbeți 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc și se acoperă, apoi se înmoaie 1 oră.
3
Scurgeți, aruncând apă.* Vasul poate fi făcut cu 2 zile înainte și răcit. Subțire cu apă, dacă este necesar, în timp ce reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista