Fasole și cârnați pentru grătar cu aragaz lent

Fasole și cârnați pentru grătar cu aragaz lent
Fasole gratar Slow-aragaz și cârnați ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 500 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 30 de minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, zahăr brun, fasole bleumarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Fasole și cârnați pentru grătar cu aragaz lent, Fasole Gratar Aragaz Lent, și Bourbon Gratar Fasole Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți bulionul, 3 căni de apă, pastă de roșii, zahăr brun, melasă, muștar, condimente pentru grătar și usturoi într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Adăugați fasolea. Împingeți un cățel în fiecare jumătate de ceapă; introduceți ceapa și cârnații în fasole în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la înălțime până când fasolea este fragedă, aproximativ 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Aruncați jumătățile de ceapă. Se amestecă oțetul și sosul Worcestershire, apoi se lasă amestecul să stea, neacoperit, aproximativ 15 minute. (Cu cât boabele stau mai mult, cu atât vor fi mai aromate.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Garnisiți cu ardei murați, scallions și/sau smântână, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
5
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista